"Справжня дочка" Елвіса Преслі вимагає $130 мільйонів

1 грудня 2011, 16:57

Шведка, яка вже понад два десятиліття намагається переконати всіх, що вона справжня донька Елвіса Преслі, подала в суд на родину легендарного співака. Жінка вимагає 130 мільйонів доларів як компенсацію моральних збитків.

Про це пише видання "Billboard".

Вперше ім'я Лізи Йохансен потрапило в пресу у 1998-му році. Тоді були опубліковані її мемуари під назвою "Я, Ліза Марія. Справжня історія дочки Елвіса Преслі".

У книзі Ліза розповідає про те, як після смерті Елвіса у 1977-му році, її мати Прісцилла Преслі поїхала з Америки та взяла інше ім'я заради безпеки.


Подорослівши, Йохансен щосили намагалася повернути своє прізвище та спадщину.

Елвіс з дружиною Прісциллою та донькою Лізою Марією

Після виходу в світ мемуарів шведка отримала увагу преси. Втім, зацікавленість ЗМІ згасла, коли Йохансен відмовилася пройти тест на ДНК.

Видавець книги заздалегідь заплатив Йохансен 200 тисяч доларів. Однак після припинення продажу, він подав на неї в суд, вимагаючи 50 мільйонів доларів.

Про жінку потрохи почали забувати, але вона не відступилася від своїх намірів.

Зараз Ліза вимагає від влади Великобританії розслідування крадіжки її особистих даних. А кілька місяців тому, в річницю смерті Елвіса, вона з'явилася у Грейсленді та мала розмову з деякими робітниками.

Крім того, тиждень тому Йохансен подала позов до суду у штаті Теннесі та стверджує, що здала всі необхідні аналізи у 2010-му році.

Наразі не відомо, як на все це відреагувала всім відома дочка Елвіса Преслі Ліза Марія та інші родичі музиканта.

Фото AP з сайту The Age

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів