Болдуїн вибачився перед собою за скандал в літаку

12 грудня 2011, 10:10

Голлівудський актор Алек Болдуїн вбрався в костюм льотчика та перепросив у самого себе за прикрий інцидент в літаку, без зайвої скромності назвавши себе "американським скарбом".

Таку собі міні-сценку Болдуїн розіграв у телешоу "Weekend Update", пише "Hollyscoop".

Перед глядачами актор постав в образі командира літака Стіва Роджерса, який, вочевидь, і прийняв рішення зняти з рейсу зіркового пасажира, бо той грався на своєму iPad та відмовлявся його вимикати.

"Для мене важливо, що я прийшов сюди сьогодні ввечері та від імені всіх у "American Airlines" приношу вибачення панові Алеку Болдуїну", - оголосив актор "від імені" командира літака.


"Пан Болдуїн є скарбом Америки, і мені соромно за те, як із ним обійшлися. Що поганого сталося б, якби йому дали пограти в його гру, не будь-яку гру, зауважте, а гру в слова, для розумників!", - вів далі Алек.

Ведучий, підігруючи акторові, поцікавився, чи справді через той інцидент рейс довелося затримати.

"Так і було, й це таке вперше за історію "American Airlines", що затримався один із наших рейсів… Ми – банкроти. Як ми сміємо погано говорити про великого Алека Болдуїна, коли самі не можемо навіть злетіти вчасно!", - бідкався актор.

Нагадаємо, 53-річного Болдуїна висадили з літака 6-го грудня. Як зазначили представники авіакомпанії, перед злетом усі пасажири мусять пристебнути паски безпеки та вимкнути телефони та інші електричні девайси. Актор же не лише відмовився це зробити, а й замкнувся з телефоном у вбиральні, при цьому так гримнувши дверима, що було чути аж у кабіні пілотів.

Актор, зі свого боку, в своєму Twitter поскаржився на непоштиву поведінку стюардеси, яку порівняв із "учителькою фізкультури з католицької школи 1950-х років".

Пасажирам літака Болдуїн приніс свої вибачення, пише "Radar Online" з посиланням на "Huffington Post".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів