Сандра Баллок: У 16 син мене ненавидітиме

12 грудня 2011, 15:30

Оскароносна кіноактриса Сандра Баллок говорить, що лишить свого синочка Луї без різдвяних подарунків. Іще 47-річна зірка готується до того, що в 16 він скаже, що ненавидить її.

Про це вона розповіла "Access Hollywood".

Акторку запитали про те, якого дарунка дістане від неї на Різдво прийомний син Луї, якому невдовзі виповниться 2 рочки. На це Баллок відказала, що жодного. Мовляв, що менше дітям даєш, то менше вони очікують.

 Якщо син Луї її ненавидітиме, Сандра тицьне йому різдвяне фото

"Якщо я йому нічого не подарую, він цього не запам’ятає й не очікуватиме (дарунку) наступного року, й так дешевше!" - жартує Баллок.

Узагалі-то свого малого вона планує розпещувати, однак зізнається, що має приховані мотиви. Сандра планує зберігати фото-докази, які застосовуватиме як зброю, коли Луї буде підлітком.

"Коли йому буде 16, і він скаже "Ненавиджу тебе – ти жахлива мати", я скажу "Бачиш це Різдво? Бачиш, що я подарувала тобі лева завбільшки зі справжнього? Помовч! Іди до своєї кімнати й роби уроки. Я була хорошою матір’ю... Я це використовуватиму. Це - моя зброя", - попереджає Баллок.

На питання, чи планує вона заводити ще дітей, зірка відверто каже, що не знає.

"Я така щаслива тим, що маю", - зізнається вона.

Більш серйозно Баллок говорила про нову стрічку, "Надзвичайно голосно та неймовірно близько", де вона зняласі із Томом Хенксом. Фільм оповідає про хлопчика, чий батько загинув під час теракту 11-го вересня.

"Я була там того дня з своєю сестрою та зятем... Ми бачили удар другого літака, бачили людей, ми бачили все. То був один із тих днів, коли було видно, які нью-йоркці дивовижні люди, що вони допомагають одне одному, що вони зв’язані", - пригадує актриса ті страшні події.

"Про це важко говорити. Особисто я нікого не втратила, але я була там і відчувала втрати інших людей", - каже вона.

Фото Reuters з сайту "National Post"

IDEALMEDIA