Екс-чоловік Сандри Баллок мріє виховувати її сина

17 травня 2011, 13:48

Бізнесмен та віднедавна письменник Джессі Джеймс, якого через подружні зради покинула акторка Сандра Баллок, не полишає надій стати хорошим татком для її півторарічного сина.

Чоловік сподівається налагодити стосунки з малюком Луї Бардо, коли той подорослішає, пише "The Showbiz Spy".

"Знаєте, я гадаю, це завжди мені болітиме", - побідкався Джеймс.

Екс-чоловік Сандри Баллок Джессі Джеймс хотів жінок, а тепер дитину

"Сподіваюся, що одного дня, коли він (Луї Бардо) подорослішає, він дізнається, що в нього був хороший тато, або й досі є… Знаєте що? Якби мені випала нагода стати частиною його життя, то, звісно, я б зробив крок уперед", - запевнив він.


Колишнє подружжя саме перебувало у процесі всиновлення темношкірого хлопчика, коли весь світ дізнався про те, що Джессі скаче в гречку.

Сандра подала на розлучення та заборонила "ексу" контактувати з малим.

Крах цього шлюбу завдав сильного болю ще одній дитині – 7-річній донечці Джеймса, Санні, яка була дуже прив'язана до мачухи.

"Найтяжче це було для Санні. Бо, ви ж знаєте, Сенді була для Санні мамою, більше, ніж її справжня мама", - сказав Джессі.

Як відомо, будучи подружжям, Баллок та Джеймс мали намір відсудити дівчинку в її матері – порнозірки Джанін Ліндемалдер.

Нагадаємо, для меншої доці та ще двох своїх дітлахів від попередніх стосунків Джессі вже підшукав нову татуйовану мачуху – кралечку Кет фон Ді.

Нова наречена просто "дияволиця" в ліжку. У цій справі вона на 100% краща за Сандру Баллок, зізнався нещодавно чоловік, пише "US Magazine".

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів