Поради експерта: Як щодня доглядати за волоссям

19 грудня 2011, 13:50

Щодня наше волосся страждає від позитивного прагнення виглядати "на всі сто". Адже фени, праски, плойки, засоби для укладання не тільки прикрашають волосся, а й суттєво йому шкодять.

Дедалі більше жінок потребують порад щодо ефективного догляду за волоссям.

Сучасний спосіб життя і ліміт часу спонукають завжди бути на висоті, і обійтися без фену та інших помічників у погоні за красою - нездійсненне завдання.

Перукар Алла Княжицька ділиться порадами, як вберегти волосся від згубного впливу навколишнього середовища.


"Існують різні способи допомогти волоссю. Наприклад, масаж, завдяки якому покращується кровообіг навколо фолікул і як наслідок - їхнє живлення. У боротьбі з негативними зовнішніми чинниками допомагає щоденний сухий масаж", - розповідає Княжицька.

"Ще один ефективний засіб - розтирати голову теплим махровим рушником. Дуже корисна для волосся оливкова олія, яку можна злегка підігріти на водяній бані і втирати в шкіру голови", - каже перукар.

Крім того, Алла радить доглядати за волоссям за допомогою спеціальних косметичних засобів на основі олії мигдалю й кокосу. Чудовий засіб для щоденного догляду - Dove Repair Therapy* "Основний догляд".

Спеціалісти розробили спеціальну формулу, яка допомагає мигдалевій олії зміцнити кутикулу волосся. А кокосова олія підживлює волосся зсередини і робить його структуру стійкішою до впливу негативних чинників.

* Дав ріпейр терапі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів