Невістка Каддафі: Мені не дозволили стати Роксоланою

22 грудня 2011, 17:30

Екс-невістка Муаммара Каддафі, жінка на ім’я Надія Боднар, знайшлася у Криму.

Вона розповіла, що шляхетний син лівійського лідера, Сейф аль-Іслам, не викидав її з вікна, і що вона за нього молиться та вдячна долі за такого чоловіка.

Іще жінка наголосила, що відповідає на питання журналістів уперше, а все, що писали про неї до цього – фальшивка, повідомляє "Сегодня".

Надія Боднар мешкає в селищі Щебетівка поблизу Феодосії, в маленькому одноповерховому будиночку та виховує 2-річного сина на ім’я Дамір, якого народила в 2009-му від директора однієї з турецьких авіакомпаній.


Надія хотіла стати лівійською Роксоланою

"По-перше, моє прізвище Боднар, а не Каддафі, оскільки наш шлюб із Сейфом не був легалізований в Україні. По-друге, мій син – не син Каддафі. По-третє, Сейф не був наркоманом, алкоголіком та не витрачав на мене мільйони", - одразу ж розставила крапки над "і" Надія.

Як розповідає жінка, із Сейфом вони познайомилися в Москві, причому спершу вона прийняла його за вірменина. Вирушивши з ним до Лівії, вона ще не знала арабської, тож спершу не зрозуміла, що стала дружиною.

"Тоді я мало розуміла, що відбувалося навколо. Мене всі стали називати дружиною й поселили в домі, який вважався моїм. Згодом провели обряд: видалили все волосся й розмалювали хною. Лише потім, коли видавали заміж сестру Сейфа – Ейшу – я збагнула, що це і є їхнє весілля", - розповіла вона.

Зі свекром Надія бачилася лише раз, коли її представляли родині. Про Сейфа ж вона говорить як про людину, яка "щиро любила свою країну й намагалася зробити її кращою, але оточення всіляко цьому перешкоджало". Надія згадує, вона намагалася допомагати чоловікові в справах, розкривала йому очі на брехню та махінації підлеглих.

"Я наївно гадала, що мені дозволять у Лівії бути Роксоланою та втручатися в державні справи, і дарма", - зазначила жінка.

Внаслідок одного з замахів на їхні з чоловіком життя Надія втратила ненароджену дитину.

Інтриги підлеглих спровокували й її розлучення з чоловіком. Після скандалу на ґрунті ревнощів Боднар подалася до Росії, однак невдовзі чоловік умовив її повернутися. У 2007-му році Надія знов оголосила Сейфові, що йде від нього. Пара з’ясовувала стосунки в мансарді четвертого поверху.

"Я точне не пам’ятаю, як усе було, але гадаю, що Сейф тримав мене за руку, а я видиралася й не втримала рівновагу. Висота парапету всього 40 сантиметрів… Він ніколи мене не бив, а вже викидати з балкону взагалі не здатен, як про це писали в пресі. Я його знаю більше інших. Це дивовижна та шляхетна людина. Він сплатив за моє лікування, яке коштувало йому 100 тисяч євро, а після мого одужання я ще чотири місяці жила з ним у Лівії", - розповіла вона.

Боднар каже, що вдячна долі за те, що вона послала їй у чоловіки Сейфа, молиться за нього та, за потреби, ладна прихистити його в себе в Щебетівці.

Місце перебування 39-річного Сейфа аль-Іслама наразі невідоме. За однією з версій, йому вдалося утекти до суданської провінції Дарфур, за іншою – він знаходиться у в’язниці.

Нагадаємо, в жовтні в ЗМІ з’явилися одкровення так званої Надії Каддафі. Вона розповіла про епілепсію, пиятику та сексуальні оргії Сейфа Каддафі. Жінка стверджувала, що викинув він її навіть не 4-го, а з 12-го поверху.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів