Шлюб Шінед О’Коннор протримався 18 днів

27 грудня 2011, 16:45

Ірландська співачка Шінед О’Коннор оголосила про розрив зі своїм чоловіком №4, Баррі Херріджем. Подружнє життя цієї пари тривало лише 18 днів.

Сумною звісткою артистка поділилася на своєму сайті, пише "Contact Music".

"За три години по тому, як було здійснено (весільну) церемонію, шлюб знищила поведінка певних людей з життя мого чоловіка", - написала Шінед.

О’Коннор вирішила відпустити чоловіка, який став з нею нещасним

Крім цього, зізналася зірка, негативні наслідки мала й її гонитва за травичкою, курінням якої вона хотіла відсвяткувати весілля, оскільки не вживає алкоголю.


"Моєму чоловікові завдали дуже сильного болю ті події, він важко пережив їх, а також ставлення до нашого шлюбу близьких йому людей. Мені стало зрозуміло, що в разі, якщо він лишиться зі мною, він надто багато втратить", - зазначила О’Коннор.

"Жінка бажає бути радістю для свого чоловіка. Тож… Кохаєте когось? Тоді відпустіть", - сказала співачка.

Зірка визнала, що з її боку було помилкою вирушати до вівтаря лише після кількох місяців стосунків, не врахувавши всіх наслідків такого вчинку.

"Він дивовижний чоловік. Я дуже його люблю. Мені шкода, що я не є більш звичайною жінкою", - сказала вона про Херріджа.

Розірвати шлюб її змусило те, що Баррі став у ньому "жахливо нещасним".

Нагадаємо, пара побралася в Лас-Вегасі на 45-й день народження О’Коннор. Молодята познайомилися кілька місяців тому, коли Баррі відгукнувся на публічний заклик Шінед про вакантне місце бойфренда.

Фото Reuters з сайту "Toronto Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів