Марк Ентоні послав Джей Ло до психіатра

11 січня 2012, 10:10

Подейкують, музикант Марк Ентоні вважає, що його екс-дружина Дженніфер Лопес жити не може без чоловіків, і їй пора звернутися з цим до психіатра.

Таку пораду він буцімто дав колишній під час нещодавньої сварки, пише "Radar Online".

43-річний Ентоні тяжко переживає присутність у житті Лопес майже вдвічі молодшого від неї коханця – танцівника Каспера Смарта. Крім того, колишнє подружжя ніяк не може узгодити організаційні моменти щодо спільних дітей, двійнят Макса й Емми.

Екс-чоловік Лопес порадив їй перевірити голову?

"Джен сказала Маркові, що він не достатньо турботливий батько, а Марк це зауваження підняв на кпини й сказав, що вона завжди останньої миті змінює своє плани щодо поїздок із дітьми", - розповідає інформатор.


"Справжнє ж джерело роздратування Марка – це стосунки Джен із танцівником, Каспером Смартом. Джен ставиться до нього дуже серйозно, й це змушує Марка дуже ревнувати. Марк сказав Джен, що вона має піти до психіатра, аби розібратися зі своїми проблемами та з’ясувати, чому їй у житті завжди потрібен чоловік", - каже він.

Лопес має звичку "перестрибувати" з одного роману в інший, одразу після свого розриву з актором Беном Аффлеком вона зійшлася з Марком Ентоні, й ці стосунки поки що стали для неї найтривалішими.

Власне, й сам Ентоні наразі не пасе задніх. На заміну Лопес він уже підшукав іншу латиноамериканську красуню – модель Шеннон де Ліма. Дівчині 24 роки, стільки ж, як і бойфрендові Дженніфер.

До слова, подружжя й досі не подало на розлучення, хоча оголосило про свій розрив ще в липні.

Фото Reuters з сайту "Christian Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів