Екс-коханець Пугачової пішов від молодої дружини

11 січня 2012, 13:10

Екс-коханець Алли Пугачової, 55-річний музикант Володимир Кузьмін вже півроку не живе зі своєю 28-річною дружиною. Кажуть, артист знайшов собі ще молодшу подружку.

Про це розповіла перша дружина співака Тетяна Артем'єва, пише "Экспресс-газета".

Кузьмін 10 років прожив разом з Катериною Трофімовою. Тепер Володимира все частіше бачать одного та подейкують, що він пішов від молодої дружини.

"Володя і Катя вже не разом. Я думаю, що Кузьмін остаточно розлучиться з Катею і скоро знову одружується. Його вже не влаштовує Катя, він собі молодше знайшов", - заявила перша дружина музиканта.


У колективі Кузьміна розповіли, що він вже півроку не живе з Катериною та поводиться к справжній холостяк.

Катя стала третьою дружиною музиканта

Так, нещодавно на концерті в Києві Володимир відкрито фліртував з прихильницями. Одна з них передала йому записку. Володя палко поцілував дівчину, запросивши її після виступу в гримерку.

"Ту дівчину звуть Маша. Вона з Одеси, одна з фанаток. Володя її давно знає і частенько кличе з собою на гастролі. У нього й раніше бували близькі стосунки з прихильницями", - розповідає давня прихильниця співака.

"У них з Катею Трофімовою зараз негаразди, наскільки я знаю. Він дізнався, що Катя зраджує йому з іншим чоловіком. Володі показали фотографії, де Трофімова цілується з якимсь мужиком в московському кафе…" – повідомила шанувальниця.

До слова, дехто з оточення Кузьміна вважає, що Трофімова запудрила голову співаку та хитрощами одружила його на собі. Але нормальної родини в них не вийшло.

"Зрештою зрозуміла, що з Кузьміним у неї сім'ї нормальної не буде, народити-то вона від нього ніяк не може. Загалом, отримала вона від нього все, що могла. І завела іншого. Не думаю, що вони помиряться з Володею - він сам мені говорив, що розлучатиметься", - зазначила помічниця Кузьміна.

Нагадаємо, зі студенткою Катериною Володимир познайомився, коли дівчині було лише 18 років. Співак називав її "своїм головним та останнім коханням".

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів