Козловський подарував собі Ізраїль

11 січня 2012, 17:00

Співак Віталій Козловський зустрів Новий рік з пальмами біля Чорного моря. На Різдво виконавець завітав до рідного Львова. А в період між святами Віталік встиг злітати до Ізраїлю.

Про це повідомляє прес-служба "Master Management".

Як і належить артисту, у новорічну ніч Козловський заробляв гроші. Співак давав концерт на півдні країни.

"Рік Дракона ми разом з моєю командою зустрічали на концерті, в сонячному місті Алушта! Вперше ми опинилися на Новий рік у Криму, та ще й погода була +14, просто рай. Ми сміялися, що зустрінемо завтра не 1 січня, а 1 березня… За доброю традицією ми в новорічну ніч виступали і святкували", - розповів Віталік.


Козловський зустрів Новий рік в теплому Криму

"Замість ялинки у нас була новорічна пальма, замість снігу - вид на море, а сцена прямо біля басейну! Всі пальми і туї навколо готелю були прикрашені серпантином від наших хлопавок. І якщо хтось ходить в баню перед Новим роком, то ми всією командою 1-го січня гарний настрій на весь рік закріпили в SPA, масажем і банькою", - поділився співак.

Зустрівши новий рік, Козловський зробив собі подарунок – подорож на 4 дні до Ізраїлю.

"Я давно хотів злітати в Ізраїль, і все ніяк не виходило. А тут я скасував усі зустрічі та плани, зібрався буквально за день і полетів. Ця поїздка стала відмінним подарунком самому собі на Новий рік", - зізнається Віталій.

Віталік давно мріяв відвідати святу землю

"По-перше, я побував на святій землі і духовно очистився, по-друге, побув наодинці з собою, своїми думками, морально відпочив, і тепер сповнений сил та ідей", - запевнив співак.

Ну а різдвяний святвечір Козловський, за традицією, провів з рідними та друзями у Львові.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів