Мамонова не хвилюють чужі груди

16 січня 2012, 16:00

Культовий російський актор Петро Мамонов дуже критично ставиться до сучасного кіно та сучасних акторів. Зірці "Острову" нецікаво споглядати на екрані оголені груди чужих жінок.

Про свої стосунки з алкоголем та ставлення до кіно Мамонов розповів "Комсомольській правді в Україні".

61-річний Петро Миколайович щовечора дивиться один фільм. Втім, за його словами, лише стрічки, зняті до 1962-го року, він переглядає кілька разів.

"Часи, напевно, настали інші. Актрісулькі стали груди свої показувати знову ж таки. А мені нецікаво, які там груди у чужої жінки і яким чином вона проводить ніч з якимось чоловіком. Мене все це зараз абсолютно не хвилює", - підкреслив Мамонов.


У фільмі Павла Лунгіна "Острів" Мамонов зіграв ченця

"Єдина спальня, яка мене цікавить - моя власна. І, відповідно, те, що відбувається в цій спальні між мною і моєю коханою жінкою. Знаєте, я недавно думав над тим, яка ж актриса мені подобається. І так жодної не зміг назвати", - зізнався актор.

Крім того, Мамонов, відомий своєю релігійністю, не заперечує своєї слабкості до алкоголю.

"Не треба називати мене праведником. Коли до мене підходить сусід і пропонує випити трохи кагору на честь світлого свята, я іноді можу і не встояти. І, буває, вип'ю цього кагору стільки, що на ранок голова як будка", - розповів Петро Миколайович.

"А взагалі про алкоголь і наркотики я в якийсь момент зрозумів одну дуже просту річ. Вся ця погань існує тільки для того, щоб не впустити до себе Бога. Після цього відмовитися від цих вад стало набагато простіше", - резюмував Мамонов.

До слова, два роки тому з сином актора Іваном стався неприємний інцидент саме через алкоголь.

Фото з сайту Ruskino.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів