Борис Нємцов розважився з коханкою в Еміратах

25 січня 2012, 12:00

Одного з лідерів російської опозиції Бориса Нємцова помітили на елітному пляжі в Арабських Еміратах. Політик розважався в компанії 25-річної рудоволосої коханки.

Провокаційні світлини з відпочинку Нємцова оприлюднив сайт "Life news".

52-річний лідер "Партии народной свободы" Нємцов проживав у розкішному номері на двох.

"Це новий розкішний VIP-готель, побудований на пальмовому острові. Номери нагадують покої султанів, кухня тільки найсвіжіша… Все на найвищому рівні…" – розповіла співробітниця туристичної фірми.


Як зазначає видання, опозиціонер розділив відпочинок із 25-річною Анастасією Огнєвою.

Одружений Нємцов відпочиває з молодою коханкою

Пара практично не виходила з номера навіть на вечерю. На сніданок голубки вибиралися до обіду, захід сонця зустрічали на балконі.

До речі, ніч в царських апартаментах grand deluxe готелю з видом на океан у новорічні канікули коштує понад 1600 доларів.

Цікаво, що офіційну дружину Нємцов залишив у Москві. А ось мати рудої кралі Огнєвої взагалі не знає про романтичну відпустку доньки.

"З чого ви взяли, що моя дочка спілкується з Нємцовим?! Ми нічого не знаємо про її життя, вона з нами не живе", - заявила мати Анастасії.

Парочка весь час була разом у номері

Як не дивно, одна з колишніх дружин велелюбного політика Катерина Одінцова схвалює стосунки свого екс-чоловіка з дівчиною.

"Я дуже рада за нього, він щасливий поруч із нею. Показував мені її фотографії, симпатична. Він щось розповідав про неї, але у нас дуже багато інших тем для обговорень", - розповіла жінка.

Як з'ясувало видання, коханка Нємцова дівчина не проста. Муза проповідника російської демократії засвітилася в одному з ескорт-агентств.

VIP-дівчина для лідера опозиції Росії

За чутками, Борис Юхимович давно шукав собі VIP-дівчину.

До слова, вибрати собі супутницю в елітному клубі знайомств можна за національністю, наявністю віз та вищої освіти.

"Цінова політика залежить від рівня дівчини, стартова сума - тисяча доларів. Другий склад, дорожчий, вже від півтори тисячі умовних одиниць за вечір", - розповіла менеджер агентства.

Нагадаємо, Борис Нємцов зараз одружений, але з дружиною Раїсою нібито не живе з 2007-го року. Проте розлучатися поки не збирається.

Фото з сайту "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів