Актор з "Інтернів" замерз на смерть

3 лютого 2012, 13:15

Молодий російський актор Анатолій Отраднов, який знявся у серіалі "Інтерни", помер на вулиці від переохолодження.

Як пише "Экспресс-газета", чоловік пішов з дому 29-го січня і не повернувся.

Через деякий час після зникнення Отраднова знайшли на вулиці у підмосковних Митіщах. Він місяць не дожив до свого 30-річчя.

У кишенях покійного не було документів, тому спочатку він значився, як невідомий. Але працівники моргу впізнали в ньому артиста. А незабаром до міліції принесли паспорт та мобільний телефон померлого.


За попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Друзі Анатолія припускають, що йому стало погано з серцем, він впав на вулиці і помер від переохолодження.

В оточенні артиста кажуть, що алкоголь він не вживав. До того ж Отраднов чекав на появу дитини - його 26-річна дружина Віталіна перебуває на 5-му місяці вагітності.

Через місяць Анатолію мало виповнитися 30 років

Наразі слідство встановлює причину смерті. Судмедексперти встановили, що актор помер 30-го січня.

Як заначає видання, за однією з версій Отраднова могли отруїти.

Схема подібних злочинів давно відома слідчим. Людина сідає в машину до водія, який погодився його підвезти. Під час поїздки шофер пропонує своєму клієнту попити гарячого чаю або кави з термоса, куди вже насипане снодійне.

У результаті пасажир засинає, а злочинець обчищає його кишені і забирає всі цінні речі. Сплячу жертву залишає на узбіччі або в будь-якому іншому місці. Документи і мобільник викидають неподалік.

Втім, поки зарано робити якісь висновки. Через 20 днів будуть готові результати експертизи, з яких і стане зрозуміло, що стало причиною смерті 29-річного Анатолія.

У фільмографії Отраднова кілька десятків ролей в популярних фільмах і серіалах, зокрема в "Інтернах" та "Солдатах". За словами колег, Анатолій був світлою та чистою людиною, на яку чекало велике майбутнє.

Фото з сайту "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів