Кеннеді мав неповнолітню коханку

6 лютого 2012, 16:03

Нещодавно стало відомо, що американський екс-президент Джон Кеннеді мав зв'язок із неповнолітньою стажеркою Білого дому. Екс-коханка Кеннеді написала мемуари, які вже побачили світ.

Про це пише "Московский Комсомолец" із посиланням на "New York Post".

Колишня практикантка Білого дому Мімі Алфорд випустила мемуари, в яких розповіла про стосунки з президентом Джоном Кеннеді.

У своїй книзі Алфорд пише, що її стосунки з Джоном Кеннеді почалися майже 50 років тому - влітку 1962-го року. Тоді вона, студентка коледжу, проходила практику в прес-службі Білого дому.


Безпосередньо з президентом дівчина познайомилася в басейні. Кеннеді тоді було 45 років, Альфорд - всього 19, за законами США вона не вважалася повнолітньою.

Кеннеді зраджував дружину із неповнолітньою коханкою

В той самий день дівчину разом з двома співробітницями Білого дому запросили в резиденцію Кеннеді. Там президент запропонував Альфорд пройти з ним в спальню дружини, де вони вперше стали близькі.

Авторка стверджує, що Кеннеді став її першим чоловіком. Їхній роман тривав півтора року.

Крім того, Алфорд розповідає, як Кеннеді пропонував їй наркотики.

"Я сиділа навпроти нього в їдальні, коли один з гостей приніс жменю жовтих капсул і запропонував їх присутнім. Президент запитав мене, чи не хочу я спробувати наркотик, який стимулює роботу серця і нібито підвищує сексуальну активність. Я відповіла "ні", але він не послухав мене, схопив капсулу і засунув мені її під ніс ", - пише екс-коханка Кеннеді.

Останнє побачення Кеннеді з Алфорд сталося 5-го листопада 1963-го року на Манхеттені, всього за тиждень до вбивства президента.

Дівчина тоді повідомила йому, що збирається вийти заміж, проте Кеннеді відповів, що все одно має намір з нею зустрічатися.

Після загибелі Кеннеді, Алфорд стала працювати адміністратором в пресвітеріанській церкві.

Фото Reuters з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів