Вєрнік планує позашлюбну дитину?

7 лютого 2012, 11:40

Російський актор і ловелас Ігор Вєрнік, схоже, готовий вдруге стати батьком. Днями телеведучий разом зі своєю 23-річною подружкою відвідав один з елітних пологових будинків Москви.

Про це пише "Life Showbiz".

Молода модель Дар'я Стирова стала другою жінкою 49-річного Вєрніка після екс-дружини, поруч з якою він замислився про нащадків.

Нещодавно парочку бачили в одному з пологових будинків російської столиці.


У дверях медичного закладу актора та його кохану особисто зустрічала і проводжала головний лікар. Втім, на виході закохані були чимось стурбовані, а на очах у Даші були сльози.

"У нас нема жодних новин, і ми дійсно там були, але це дуже тонка тема, не хочу її обговорювати", - сухо прокоментував ситуацію Вєрнік.

Ігор та Даша планують дитину

До речі, актор та модель поки не одружені. Їхнє весілля мало відбутися ще у серпні минулого року. Але церемонія зірвалася за кілька днів до свята.

Причиною стало те, що Даша впала зі сходів та потрапила до лікарні зі струсом мозку.

Зараз дівчині належить пройти деякі процедури і потім знову повернутися в той самий пологовий будинок на повторну консультацію.

"Ми з вами ще, безсумнівно, побачимося. Все буде добре", - сказала лікар, коли пара вже йшла.

Нагадаємо, 49-річний Ігор Вєрнік, відомий за фільмом "12", вже був одружений. Перший і єдиний шлюб шоумена тривав трохи більше 9-ти років. Тоді в шлюбі у Ігоря народився син Григорій, якому зараз 12 років.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів