Lady Gaga зізналася в булімії

10 лютого 2012, 10:35

Співачка Lady Gaga зізналася в тому, що підлітком страждала на булімію, через що навіть ризикувала втратити свій голос.

Про це повідомляє "The Sun".

Lady Gaga врятувалася від булімії

Про те, як прагнення стати ідеальною ледь не зруйнувало її здоров’я та ледь не довело до нервового зриву, артистка говорила на жіночій конференції, організованій Марією Шрайвер.

Відчайдушно бажаючи бути стрункою, майбутня Lady Gaga, а тоді ще просто юна Стефані Джерманотта після їжі викликала в себе блювання. Дівчина робила це так часто, що шлункова кислота почала роз’їдати її горло.


"Зараз мені простіше говорити про це, бо я такого більше не роблю. У старшій школі я мала звичну постійно блювати… Булімія шкодила моєму голосу, тому я зупинилася. Кислота на голосових зв’язках – це дуже погано", - розповіла співачка.

"Я хотіла бути худорлявою маленькою балериною, а була пишним італійським дівчам, у чийого тата щовечора на столі були фрикадельки. Я зазвичай приходила додому й казала: "Тату, чому ти завжди даєш нам таке їсти? Мені треба бути худою". А від говорив: "Їж свої спагетті", - пригадала вона.

Нині зірка засуджує журнали та навіть власних кліпмейкерів за те, що вони "викривляють" її образ, роблячи його ідеальним та не справжнім, що може збивати з пантелику юних дівчаток.

Lady Gaga закликала їх "покласти край війнам дієт" та усвідомити власну цінність.

"Знайте, що не має значення, у кого в класі більше грошей, у кого більше шмаття, у кого є заміський будинок – ніхто не є ціннішим за інших", - заявила вона.

Фото Reuters з сайту nation.com.pk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів