На Шакіру напав морський лев

13 лютого 2012, 18:14

Колумбійська зірка Шакіра вирішила подивитися на тварин у природному середовищі їхнього існування. Втім, візит співачки виявився не надто приємним, адже один з морських левів напав на неї.

Про це пише "Contact Music".

Один день своєї відпустки Шакіра присвятила візиту до місця, де живуть морські леви та тюлені. Однак один з ссавців виявився занадто агресивним і ледь не вкусив співачку.

Зірка підійшла дуже близько до тварини, яка раптом її атакувала. Проте двоюрідний брат, який супроводжував Шакіру, хутко відтягнув її від морського лева.


"Боже мій! Що тільки-но сталося зі мною, на мене напав морський лев!" – написала співачка у соцмережі.

Шакіра доторкнулася до тваринного світу

"Сьогодні вдень мені довелося побачити морських левів і тюленів. Я подумала, які ж вони милі, і вирішила підійти трохи ближче, ніж всі інші туристи. Я пішла до скелі, намагаючись погладити їх", - написала Шакіра.

"Раптом, один з них вискочив з води так швидко і стрімко, що був за крок від мене. Він дивився мені в очі, ревів та намагався вкусити", - розповіла зірка.

За словами Шакіри, всі дуже злякалися, а вона навіть не могла поворухнутися. І лише її брат зреагував та відтягнув сестру від розлюченої тварини.

Нападник Шакіри?

Незважаючи на інцидент з морським левом, Шакіра продовжила своє знайомство із тваринами у природному середовищі. Наступного дня вона відвідала пінгвінів.

"Сьогодні з пінгвінами. Безумовно більш дружніми!" – написала Шакіра.

Фото з Facebook Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів