Газманов: Справжній чоловік має пітніти щодня

21 лютого 2012, 10:37

Російський співак Олег Газманов щодня відтискається від підлоги 80 разів навіть під час гастролей. Артист впевнений, що фізичні навантаження – це необхідність для справжнього чоловіка.

Про це 60-річний Газманов розповів "ТСН. Особливе".

Незважаючи на досить серйозний вік, співак перебуває у чудовій фізичній формі. Іноді під час виступів він відтискається від підлоги і потім одразу співає.

Газманов щодня пітніє від вправ

"Щоб повідтискатися 40 разів і потім співати без зупинки, не задихаючись, мені доводиться щодня відтискатися 80 разів", - ділиться секретами Газманов.


Ранкова зарядка, велосипед, крос, влітку - віндсерфінг, взимку - гірські лижи. Майстер спорту з гімнастики Газманов переконаний – справжній чоловік раз на день має обов’язково спітніти.

"Якщо ви сидите за комп’ютером, то встановіть собі будильник, який буде тренькати кожні дві години. Дві години минуло – треба зробити якісь вправи", - радить співак.

У гастрольному райдері Газманова завжди є велосипед та корт для гри у великий теніс. Адже, на його думку, концерт – не привід порушувати спортивний режим.

"Коли ти їздиш на велосипеді, по-перше, ти взнаєш нові місця, нове місто. По-друге, тебе прихильники не доженуть .По-третє, це взагалі корисно", - розповідає Олег.

Втім, співак зізнається, що фізичних вправ на достатньо для натхнення.

"Я один із останніх представників сексуальної більшості на російській сцені. Тому мою творчу продуктивність підвищує споглядання красивих жінок", - каже Газманов.

У свої 60 співак налаштований дуже позитивно і вважає, що в нього все ще попереду.

"Я це роблю не для того, щоб заслужити компліменти, я по-іншому не можу", - зазначає виконавець.

Фото з Twitter Газманова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів