Вікторія Бекхем: Я зовсім не жалюгідна

21 лютого 2012, 11:15

Дизайнерка Вікторія Бекхем вирішила дати відсіч закидам преси щодо її похмурого та змарнілого вигляду.

Багатодітна мама пояснила свої останні невдалі фото недосипанням та втомою, але запевнила, що не голодує та зовсім не жалюгідна.

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на "Sunday Mirror".

Вікторія Бекхем: Дайте мені спокій, я втомилася й хочу спати!

"Що ж, якщо люди хочуть казати, що я жалюгідна, хай так і буде. Насправді ж це не так. У мене вдосталь (їжі) та тарілці. Я не брехатиму, я втомлена. Я дуже втомлена, але також і щаслива своїм життям", - оголосила Вікторія.


Дружина футболіста Девіда Бекхема наголошує – їй так само тяжко, як і будь-якій жінці, яка працює та водночас виховує дітей.

"Я небагато сплю. Сон у Харпер не дуже хороший, а я приймаю ділові дзвінки по Skype, уночі також, бо це стосується колекцій. Я встаю з дитиною, як і всі мами, й інакше не можна. Нема команди людей, які б робили це за мене", - пожалілася вона.

"А тоді люди кажуть, що я паршиво виглядаю. Що ж, я – працююча мама, тож дайте мені спокій… Я б хотіла перепочити, але навряд чи найближчим часом це буде. Коли Харпер спатиме, для мене це буде перепочинок", - сказала Бекхем.

Нагадаємо, в липні Вікторія народила четверту дитину. Вона досить швидко стала до роботи, попри серйозні проблеми зі спиною. В листопаді дизайнерка одержала винагороду "British Fashion Awards".

Подейкували, що для донечки Харпер Севен Бекхеми зразу найняли аж трьох няньок, але так і не змогли перекласти на них піклування про омріяну дитинку.

Фото Reuters з сайту "Toronto Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів