Через презервативи-"Януковичі" на людей організували лови

24 лютого 2012, 12:41

24-го лютого на Майдані Незалежності у Києві щасливчики могли отримати незабутній сувенір. Там роздавали презервативи із зображенням президента Віктора Януковича.

Про це пише "Українська правда".

У п‘ятницю в центрі столиці роздавали презервативи-"Януковичі". Ініціатива поширення кондомів із зображенням президента належить "Коаліції Учасників Помаранчевої Революції" (КУПР) спільно з громадською ініціативою "Чорний Комітет".

За словами активістів, на 24-го лютого вони запланували акцію з роздачі біло-блакитних презервативів. Акція була присвячена другій річниці президента Віктора Януковича.


Щоправда, поширювати біло-блакитну контрацепцію на Майдані виявилося небезпечним. Так, кількох активістів за розповсюдження презервативів із зображенням Януковича затримали.

24-го лютого у центрі Києва щасливчики могли отримати незабутній сувенір

На Майдані Незалежності роздавали презервативи із зображенням Віктора Януковича

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє один із затриманих Сергій Мельниченко.

Окрім того, у п’ятницю зранку працівники кримінального розшуку міліції розпочали обшук громадян на Майдані Незалежності.

"Міліція люто виловлює не тільки тих, хто видається операм потенційним учасником акції з роздачі біло-блакитних презервативів, а й громадян, яким вдалося стати володарем колекційного виробу. Перевіряють сумки, пакети, зупиняють автомобілі і обшукують багажники..," - розповіли у КУПРі.

Фото "Чорного комітету"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів