Зірка "Особливостей національного полювання" потрапив у ДТП

27 лютого 2012, 10:19

Російський актор Олексій Булдаков, відомий роллю у фільмі "Особливості національного полювання", став учасником аварії у центрі Москви.

Про це повідомляє "Новый регион 2".

Авто, в якому знаходився актор, врізалося у "Nissan maxima", який різко зупинився попереду. За словами очевидців, "Nissan" загальмував через те, що дорогу перебігала дівчинка.

За попередньою інформацією, Булдаков отримав травму. Однак в інтерв'ю виданню він спростував цю інформацію:


"Я, дякувати богу, живий, здоровий і неушкоджений. На перехресті просто не поступився дорогою, ну і, як кажуть, поцілувалися", - зазначив актор.

Як виявилося, автівка Булдакова знаходилася в голові кортежу з п'яти лімузинів. В результаті ДТП важкі автомобілі не змогли за інерцією різко загальмувати і врізалися одна в одну.

У машинах перебувало 30 дівчат-моделей. Вони прямували до престижного московського клубу, де на честь успішної річниці роботи агентства був орендований найдорожчий зал для святкування корпоративу.

"Моделі були не зі мною, вони їхали в інших машинах. Ми прямували на корпоратив. Всі живі, а залізо, яке пом'ялося, зробимо", - додав Булдаков.

Директор клубу також підтвердив інформацію про ДТП за участю актора.

Нагадаємо, Олексій Булдаков отримав широку популярність після зйомок у культових фільмах "Особливості національного полювання" та "Особливості національної риболовлі", де він грав генерала Іволгіна.

Фото "Новый регион 2"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів