Син Жириновського постраждав у аварії

27 лютого 2012, 12:00

Син кандидата у президенти Росії Володимира Жириновського, Ігор Лебедєв постраждав у дорожньо-транспортній пригоді. Окрім нього травми отримали ще двоє, зокрема дитина.

Як повідомляють "Life News", "Porsche" Лебедєва зіткнувся з "Жигулями".

Три людини, серед яких був і член Ліберально-демократичної партії Росії Ігор Лебедєв, постраждали у великій аварії у Москві.

За попередніми даними, винуватцем ДТП став 80-річний водій десятої моделі "Жигулів" Леонтій Морщінскій.


"Близько двох годин дня навпроти будинку № 16 на вулиці Генерала Дорохова зіткнулися автомобілі "Porsche" та "Лада". "Лада" розгорталася, коли в неї в'їхав спорткар, що слідував по прямій", - розповіли джерела.

За інформацією джерел, за кермом "Porsche" білого кольору сидів 39-річний син політика Володимира Жириновського - Ігор Лебедєв.

Ігор Лебедєв (ліворуч) з батьком Володимиром Жириновським

Пізніше цю інформацію підтвердили в прес-службі ДУ МВС у Москві.

"За кермом "Рorsche Рanamera Turbo S" в момент аварії був Ігор Лебедєв. За попередніми даними, обидва автомобілі рухалися в бік вул. Горобинової. ВАЗ, перебуваючи в правому ряді, спробував здійснити розворот в дозволеному місці і, не помітивши "Рorsche", що рухався в лівому ряді, скоїв ДТП", - заявив поліцейський.

"У ДТП постраждав і сам Лебедєв, і дві людини (зокрема дитина), що їхали в "Жигулях". Всі обставини ДТП з'ясовуються, поранених оглядають лікарі швидкої допомоги", - підсумував співрозмовник.

12-річного хлопця з місця аварії на "швидкій" відвезли в лікарню. Лебедєву і батькові хлопчика надали допомогу на місці. За словами лікарів, у хлопця діагностовані удари і садна. Його життю загрози немає.

В оточенні Ігоря Лебедєва повідомили, що після ДТП він почувається нормально.

До слова, 39-річний Ігор Лебедєв є депутатом Державної думи Росії третього - шостого скликань. Політик очолює фракцію ЛДПР в нижній палаті парламенту.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів