Баскова позбавили сина в обмін на творчість

27 лютого 2012, 12:54

Російський співак Микола Басков вже 4 роки не бачив свою рідну дитину. За підступним контрактом з колишнім тестем тенор має творчу свободу, але не має сина.

Про це Басков відверто розповів Каті Осадчій у недільному ефірі програми "Світське життя".

Давно відомо, що 35-річний співак мав шлюб зі Світланою Шпігель. Проте не всі знають, що після розлучення з нею Баскова позбавили права спілкуватися з сином Броніславом.

"Ми розлучилися з колишньою дружиною за контрактом. Мені віддали свободу та творчість. Але пожертвував тим, що я поки не можу бачити сина. Я його не бачу вже 4 роки. Я бачив його лише тоді, коли моя екс-дружина виходила заміж по телебаченню", - розповідає тенор.


"Це біль, який іноді дуже сильний… Зате в нього хороші гени, гарний талановитий хлопчик", - зізнається Микола.

За словами співака, батько його колишньої дружини створив такі умови, за якими в Баскова не було можливості займатися творчістю самостійно.

"Усі права належали йому. На все. Контракт був на 15 років. Я не мав права виступати. Взагалі. Я побачив цей контракт лише коли розлучався. Мені сказали просто, що треба підписати новий контракт. Я довірливий молодий чоловік , гадав, що це родина… Я підписав останній аркуш. Не читаючи… Я ж думав, що це родина", - сумно згадує Микола.

Тепер екс-дружина співака має нового чоловіка. Вона навіть попросила Баскова підписати папери щодо позбавлення їхнього сина прізвища батька.

"Я підписав та сказав, що був би дуже радий, якби була можливість побачити його. Вона мені нічого не відповіла", - каже артист.

За словами Миколи, він не відмовлявся від сина заради кар’єри.

"Мене просто поставили в такі умови. Я не відмовлявся від дитини. У кожній шафі є свій скелет. Була ситуація, був час, був момент, було протистояння, дуже важко намагатися щось довести. В кожного своя правда, в них – своя, в мене – своя. От і все", - зауважує Басков.

Співак дуже шкодує, що навіть не може вітати сина з днями народження, бо його подарунки просто викидають на смітник.

На запитання ведучої, чи не час завести нову родину та народити ще одну дитину, Микола відповів, що наразі не готовий.

Що ж до його планів одружитися із балериною Анастасією Волочковою, то тут все простіше.

"Це не було піар-компанією, просто так вийшло якось, вона повернулася до чоловіка. І все ж таки родина возз'єдналася. Я радий, що став приводом для возз’єднання родини. Тож тепер ми знову близькі друзі", - зазначає велелюбний блондин.

До речі, за словами мами співака, поки на його телефоні стоїть заставка зі світлиною батьків, значить нічого серйозного в нього немає. Тож усі фото жінок у Twitter Баскова – це лише випадкові зустрічі у вирі творчого життя.

Фото з офіційного сайту Баскова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів