Аніта Цой рятується тантричним сексом

1 березня 2012, 16:54

Російська співачка Аніта Цой бачить свого чоловіка лише чотири рази на місяць. Тож свої сексуальні потреби жінці доводиться задовольняти наодинці.

У цьому Аніті допомагає практика тантричного сексу, повідомляє "ТСН. Особливе".

Співачка зізнається, що секрет їхнього з чоловіком Сергієм сімейного щастя – в довірі та так званому договорі. Але брак сексу компенсує тантричний секс.

"Ми підписали папери, що не лазитимемо по кишенях одне одного, не заглядатимемо до сумок без дозволу, не читатимемо непотрібну інформацію на мобільних телефонах", - розповідає Цой.


"Я займаюся тантричним сексом. Це крутіше, ніж з чоловіком, якщо все робити правильно! Дівчатка, повірте мені, це так круто!", - зізнається Аніта.

Що ж таке – цей тантричний секс, пояснили та показали фахівці.

"Якщо в звичайному сексі все часто зводиться до фізіології, це як фітнес-клуб свого роду, то в тантрі це насамперед емоційне глибоке переживання цього стану", - каже тантрист Тимур.

Тантричним сексом знавці радять усе ж таки займатись удвох - в одязі, у позі коника-стрибунця, або взагалі не торкаючись один одного.

Аніта Цой коником-стрибунцем стає рідко, адже коли чоловік поруч - вона користується нагодою і займається традиційним коханням.

Тим паче, що в родини є мета - зачати ще одну дитину. І це обов'язково має бути дівчинка, бо подружжя вже має 20-річного сина.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

ВІдео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів