Джоан Коллінз визнала, що кололася

2 березня 2012, 16:02

78-річна англійська кінодіва Джоан Коллінз, яка ще рік тому запевняла, що секрет молодості – секс, а не ботокс, вирішила зізнатися, що таки дещо штрикала собі в лице.

Про це повідомляє ''Contact Music'' із посиланням на журнал ''Glamour''.

''Одного разу я робила (укол ботоксу) в чоло, й це був пекельний біль'', - поділилася зірка ''Династії''.

Зі слів Джоан, більше на таке вона не піде, а свіжий та гламурний образ створюватиме виключно за допомогою макіяжу, одягу та кропіткої праці.

''У мене є подружки, які робили ботокс та лишилися з гулями на обличчях. А губи, годі й казати!'', - зауважила Коллінз, вражена жахіттями сучасної пластики та косметології.

''Це (гламурний вигляд) щось таке, що вимагає часу та зусиль. Ти не можеш бути гламурна в джинсах та футболці зі слоганом. Я намагаюся бути елегантна в часи неелегантності. Я маю на увазі, куди ж сьогодні поділися всі гламурні жінки?'', - зазначила вона.

Влітку 2011-го у своєму інтерв’ю Коллінз пустилася в ностальгію за Золотим віком Голлівуду та присоромила сучасних жінок, що в поважному віці скидаються на ''бабцю Дракули''.

Про це пише ''The Daily Mail''.

''Більше не лишилося ілюзій ні щодо кого. Ми знаємо, як виглядає Сара Джессіка Паркер без макіяжу, коли виносить сміття. Ми бачили тисячі розмазаних знімків п’яних селебрітіз, або коли вони нюхають кокаїн – не залишилося магії'', - з сумом констатувала Коллінз.

Іще зірка говорила про те, як засмучує її вид штучних, наколотих ботоксом жіночих облич на вулицях.

Своїх літніх шанувальниць вона закликала ''до останнього'' вести активне сексуальне життя, а в приклад ставила Коко Шанель, Сару Бернар та Мей Вест, яка дожила до 90 років, маючи уполовину молодшого від себе коханця.

Фото Reuters з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів