Зірка 90-х Азіза вагітна первістком?

2 березня 2012, 14:15

Схоже, 47-річна російська співачка Азіза завагітніла. Хоча зірка 1990-х і не підтверджує новину, все ж таки натякає, що вже при надії.

Зачати дитину їй нібито допоміг пояс Богородиці.

Про це співачка розповіла "Экспресс-газете".

Азіза, яка незабаром збирається вийти заміж, зізналася, що дуже хоче дитину.


"Дуже хочу, щоб вона уже скоріше народилася! Знаєте, бувають різні часи. Спочатку не можна народжувати, бо за мусульманськими поняттями… не можна було народжувати, поки не вийшла заміж. Потім здається, що ще зарано, треба ж досягти успіху в кар'єрі", - ділиться співачка.

"Потім не народжуєш, тому що відчуваєш, що твій обранець не може бути гідним батьком дитини..." - розмірковує виконавиця.

"Ось тому й не було дитини до сьогоднішнього моменту. Зате зараз і бажання, і можливість є! Я думаю, що в найближчому майбутньому щось має статися", - загадково каже Азіза.

За словами артистки, вона не боїться народжувати у 47 років.

"Нічого не боюся! По-перше, я послухала, почитала всі ці медичні вислови наших світил-медиків. Поспілкувалася з тими, хто народжував і після 40, і після 50 - все дуже навіть можливо. А в мене взагалі по життю страху немає!", - запевняє співачка.

Окрім лікарів, Азіза покладається і на божественні сили, бо дуже довго мала проблеми із зачаттям.

"Я дуже захотіла дитинку, вже коли мені було під 35 - але не виходило! То одна проблема, то інша оказія - я раптом виявлялася на операційному столі... Я це все пройшла…" - згадує співачка.

"І коли привезли пояс Богородиці - я відразу ноги в руки і полетіла до Пітера - адже туди спочатку привезли його, а потім тільки в Москву... Я пролетіла все кордони за допомогою своїх ангелів-хранителів і доторкнулася до пояса Богородиці... І одразу відчула!" - зізнається Азіза.

Майбутній чоловік співачки Олександр натякнув, що пояс таки допоміг завагітніти. Втім, сама наречена лише загадково посміхнулася.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів