Охлобистін потрапив в реанімацію

5 березня 2012, 13:50

Російський актор та громадський активіст Іван Охлобистін потрапив до реанімації. За словами артиста, його отруїли саме в день виборів президента Росії.

Про це пише "Экспресс-газета".

Несподіваний інцидент стався з Охлобистіним 4-го березня, коли в Росії відбувалися вибори президента.

У своєму Twitter актор залишив повідомлення, що скасовує свою поїздку в Краснодар у зв'язку з тим, що перебуває в реанімації.

За словами Охлобистіна, причина цього - важке отруєння. Подробиць того, що сталося Іван поки не повідомив. Втім, виклав своє фото у лікарняній палаті з крапельницями і апаратом штучного дихання.

Іван стверджує, що його отруїли

Як зазначає видання, кілька днів тому Охлобистін залишив у своєму блозі так званий "ультиматумом Володимиру Путіну".

Як зізнався сам актор, цей текст став реакцією на недавню заяву російського прем’єра.

"Я точно знаю, що учасники мітингів шукають так звану "сакральну жертву" з числа яких-небудь помітних людей. Самі "грохнуть", вибачте, а потім будуть владу звинувачувати. Там такий народ, що на все здатний. Я без жодного перебільшення говорю" - поділився своїми міркуваннями Путін.

На що Охлобистін написав у Twitter:

"Я сьогодні багато думав про Ваше висловлювання щодо "сакральної жертви". Мене, як пастиря і громадянина дуже стурбувало це висловлювання. Це жахливо, що, навіть гіпотетично, можна припустити, що в Росії знову проллється кров. Так от. Мене багато хто питає: за кого голосувати? Я готовий проголосувати за Вас, якщо Ви, відкрито пообіцяєте, що "Ви, Володимир Володимирович Путін не вдарите першим!".

Наразі про стан актора нічого не відомо, окрім того, що він і досі перебуває в реанімації.

Фото з Twitter Охлобистіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів