Екс-солістка "Nikita" розповіла про весілля

8 березня 2012, 13:06

Колишня учасниця гурту "Nikita" Юлія Кавтарадзе, як виявилося, вже майже рік заміжня дама. Весь цей час співачка приховувала свій новий статус та досі не каже, хто її чоловік.

Про весілля та нове життя Юля розповіла "ТСН. Особливе".

Кавтарадзе не розкриває подробиць свого весілля і досі. Каже лише, що щаслива з новим чоловіком, а її дочка вже кличе його татком.

З коханим Юля познайомилася два роки тому у ресторані. Його звати Андрієм. Він займається будівництвом та дизайном, а освідчився співачці у Венеції на площі святого Марка.


Юля цілий рік приховувала, що вийшла заміж

Тоді Юлія була відомою співачкою і довго не наважувалася на серйозні стосунки. Та все ж таки не змогла встояти.

Образ сексуальної співачки її коханого не бентежив. Проте вона сама вирішила піти з гурту, бо роздягатися на сцені більше не хотіла.

"Я розумію, що я виходжу на сцену і нікому вже не цікаво, що я співаю, всі просто хочуть подивитися на мою дупу. Я хотіла займатися творчістю, мені не хотілося заробити славу, і щоб на мене все показували пальцями і казали тільки: Це та, яка роздягається", - розповідає співачка.

Зараз Кавтарадзе грає невеличкі ролі в кіно та мріє розпочати сольну кар'єру. І радіє, що має багато вільного часу, який присвячує сім'ї.

Нагадаємо, Юлія залишила проект "Nikita" влітку минулого року. Тепер у компанії Даші Астаф'євої співає та роздягається така собі Настя - колишня учасниця гурту "А.Р.М.І.Я".

Фото "Медіаняня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів