Дружина Пороховщикова вбила себе

10 березня 2012, 12:34

Дружина російського актора Олександра Пороховщикова Ірина була знайдена мертвою 9-го березня. Як встановило слідство, причиною загибелі жінки стало самогубство.

Медики вирішили не повідомляти Олександру Шалвовичу, який перебуває у реанімації, цю страшну новину, повідомляють "Life News".

Після того, як 42-річна Ірина Пороховщикова дізналася про погіршення стану її чоловіка, вона повісилася. Її тіло знайшли в родовому маєтку родини на Старому Арбаті в Москві.

Як відомо, нещодавно Пороховщиков переніс інсульт. Йому не ставало краще, а навпаки. Про що і повідомили лікарі клініки його дружині увечері 9-го березня.


Через кілька годин жінку знайшли мертвою. Ірина Валеріївна залишила записку, в якій пояснила, що не може жити без свого вмираючого чоловіка.

"Жити без Саші не хочу і не буду ... Люблю Сашу і хочу бути з ним. Ірина Пороховщикова", - було у записці.

Стан актора крім усього іншого ускладнює цукровий діабет. Після того як Пороховщиков кілька разів втрачав свідомість, лікарі всерйоз стали побоюватися за його життя.

Раніше дружина актора Ірина та адвокат сім'ї Сергій Жорін звернулися до міністра охорони здоров'я Росії Тетяні Голікової з проханням взяти під особливий контроль ситуацію з лікуванням Олександра Шалвовича.

Ірина вважала, що поганий стан артиста пов'язаний з неналежним виконанням обов'язків лікарями клініки.

"Нас схвилювало те, що лікарі два дні не могли поставити точний діагноз. Нам то підтверджували інсульт, то спростовували. Ми так і не знаємо, що ж з ним насправді сталося", - казав раніше адвокат актора.

Вочевидь, переживання за здоров'я чоловіка негативно позначилися на стані самої Ірини. Кілька разів з нею траплялися зриви і істерики. Друзі сім'ї як могли намагалися допомогти нещасній жінці. Втім, трагедії не вдалося уникнути.

Нагадаємо, наприкінці січня 73-річний Пороховщиков переховувався від дружини на дачі. Потім жінка начебто хотіла розлучення. Пізніше актора прооперували, рятуючи від гангрени.

Фото "МузРинг"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів