Вагітна "Кучерявка Сью" вийшла заміж

12 березня 2012, 13:00

Американська актриса та співачка Елісен Портер, яку глядачі пам’ятають кумедним дівчам із комедії "Кучерявка Сью", 10-го березня вийшла заміж.

Колишня маленька зіронька, яка в 10 років стала знаменитою на весь світ завдяки акторському дуету з Джеймсом Белуші, тепер доросла заміжня жінка, що очікує первістка.

Про це повідомляє "People".

"Кучерявка Сью" стала заміжньою жінкою

Обранцем 30-річної Елісен став чоловік на ім’я Брайан Отенрієт. Вони зустрічалися, коли Портер було 18 років, згодом розлучилися, але врешті зійшлися, щоб остаточно зв’язати свої долі.


"Ми були друзями протягом 13 років, і це найбільш неймовірне відчуття, усвідомлювати, що ти одружуєшся зі своїм кращим другом", - поділилася Елісен.

Свідками одруження пари стали 100 гостей на каліфорнійському ранчо Діабло Дормідо.

На нареченій була вінтажна сукня, а свій перший танок вони з Брайаном танцювали під пісню Френка Синатри "The Second Time Around".

Первісток молодят, хлопчик, має з’явитися на світ у липні.

Елісен Портер пішла до вівтаря вже з животиком

Новинами про одруження та вагітність Елісен поділилася в своєму Twitter.

Нагадаємо, стрічка "Кучерявка Сью" вийшла на екрани в 1991-му році. За сюжетом, мандрівна парочка, Білл Денсер, якого зіграв Белуші, та його прийомна дочка Сью вдираються в упорядковане життя заможного юриста Грей Еллісон (Келлі Лінч).

Маленька Сью по ночах виспівує гімн Сполучених Штатів, віртуозно вправляється з картами та допомагає татові шити в дурні багатіїв.

Цей фільм приніс Портер винагороду "Young Artist Award", пише англомовна Вікіпедія.

Ставши дорослою, Елісен Портер головним чином присвятила себе музиці. Вона взяла участь у кількох мюзиклах, зокрема, зіграла з Велом Кілмером у "Десять заповідей: Мюзикл" 2006-го року.

Деякий час Портер була солісткою та автором пісень гурту "The Raz", а в 2005-му оголосила про створення нового колективу - "The Alisan Porter Project".

Із 2008-го року вона є одним з авторів журналу "Movmnt".

Фото з Twitter Елісен Портер та кадр із фільму "Кучерявка Сью" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів