Скаллі з "Секретних матеріалів" розказала про лесбійський досвід

14 березня 2012, 13:00

Американська актриса Джиліан Андерсон, найбільш відома за роллю агента Скаллі в серіалі "Секретні матеріали", розказала про любовний досвід з жінками.

Як виявилося, лесбійські експерименти зірка ставила, ще будучи тинейджером.

У цьому вона зізналася журналові "Out", пише "The Daily Mail".

Хвацька парочка, Фокс Малдер і Дана Скаллі

"Коли я вчилася в старшій школі, в мене були тривалі стосунки з дівчиною", - поділилася вона.


Тоді, будучи підлітком та переїхавши з Лондону до маленького американського містечка, Джиліан керувалася духом бунтарства та епатажу.

"Враховуючи те, як я тоді намагалася виглядати, вдягатися, поводитися, розумієте – стосунки, в яких я тоді перебувала, шокували людей", - пригадала акторка

Утім, у лавах лесбійок Андерсон назавжди не лишилася, бо їй все ж таки надто подобалися хлопці. Вона любить чоловіків і тепер, хоча час від часу дозволяє собі зустрічатися з жінками.

43-річна актриса двічі виходила заміж та розлучалася. Вона виховує трьох дітей: 17-річну доньку Пайпер Мару від першого чоловіка та двійко синів, 5-річного Оскара та 3-річного Фелікса, від нинішнього партнера Марка Гріффітса.

Нагадаємо, не надто склалося сімейне життя й у партнера Андерсон за "Секретними матеріалами", Девіда Духовни. 51-річний актор свого часу лікувався від залежності від сексу, а влітку 2011-го оголосив про розлучення з дружиною.

Фото АР з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів