Аністон витрачає $8 тисяч на красу

16 березня 2012, 14:50

Найсексуальніша жінка усіх часів Дженніфер Аністон витрачає 8 тисяч доларів в місяць на свою зовнішність.

Американські журналісти підрахували усі витрати актриси на догляд за обличчям та тілом, пише "The Daily Mail".

Аністон, яка неодноразово очолювала рейтинги найкрасивіших зірок, ретельно стежить за фігурою та шкірою обличчя.

Втім, за голлівудськими мірками, 8 тисяч доларів на місця – це, мабуть, не так і багато, аби підтримувати красу.


На догляд за обличчям Аністон витрачає 2 тисячі доларів. Серед процедур акторка обирає лазерний пілінг, який коштує від 250 до 1500 доларів, залежно від типу.

Крім цього, Джен користується ліфтингом для шиї "Euoko Fractional", який коштує 450 доларів за 50 міліграмів. Також Аністон використовує омолоджуючу сироватку "Mila Moursi" вартістю 350 доларів.

Дженніфер, як і більшість жінок, полюбляє робити різноманітні маски для обличчя. Втім, вона начебто не платить фантастичні гроші за це.

За процедури у спа-салоні зірка платить близько 500 доларів. Залишаючи спа, Дженніфер забирає з собою додому всілякі засоби ще на майже 400 доларів.

Щоб не перевантажувати обличчя і давати йому перепочинок між процедурами, Аністон щодня вмивається бюджетним "Neutrogena Facial Cleansing Bar" за 2,5 долара і зволожує шкіру відносно недорогим денним кремом "Dr. Hauschka Rose" за 40 доларів.

Залишатися підтягнутою і стрункою актрисі допомагають приватні заняття йогою за 900 доларів на тиждень з тренером Менді Інгбер.

Крім цих занять левова частка грошей Дженніфер іде на її дієтолога Керрі Уатт, яка консультує актрису вдома за 680 доларів на тиждень.

Враховуючи те, що у свої майже 43 Аністон виглядає свіжою та підтягнутою, усі ці витрати себе виправдовують.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів