Микола Носков зірвав концерт, пославши всіх у дупу?

16 березня 2012, 19:03

Російський співак Микола Носков зірвав свій концерт у місті Кіров, при цьому буцімто пославши всіх у дупу та заявивши, що на глядачів йому "пофігу".

56-річного рокера обурило те, що краща в місті звукову апаратуру надали не йому, а Філіпу Кіркорову.

Про це повідомляє "Экспресс-газета".

Носков улаштував скандал через Кіркорова?

Гонорар у розмірі 500 тисяч рублів Носков отримав ще за тиждень до концерту, однак на сцену так і не вийшов, поскаржилась організатор виступу Світлана Шулятьєва.


За її словами, всі вимоги райдеру екс-учасника "Парку Горького" були виконані. Одначе звукова апаратура, котру зазвичай ставили в палаці культури, в той момент була задіяна в турі Кіркорова. Для Носкова ж рганізатори узяли буцімто аналогічну апаратуру в іншій компанії.

"Але Носкова порвала жаба, що йому поставили не таку апаратуру, як Кіркорову. І він заявив, що працювати не буде, оскільки його не влаштовує якість звуку. При цьому він навіть не виходив із гримерки та не чув, що і як звучить. Складалося враження, що він просто не хотів виступати. І знайшов причину, до якої можна було присікатися", - зазначила вона.

"Мені все набридло… Задовбали всі міста. За моє життя ніхто ані разу не виконав 100 відсотків звукового рейдера. Всі пішли до дупи!... Мені пофігу на глядачів!", - ось так буцімто волав роздратований Носков.

Свою версію того, що сталося, виклав і директор артиста, Ігор Мосол. За його словами, апаратура, приготована організаторами була просто "дровами", а з тим, що звук "гівно" погодилася й сама Шулатьєва. Почувши ж, кому саме віддали ліпшу апаратуру, Носков обурився.

"Я не зрозумів – ти що, з глузду з’їхала?!... Хороший апарат віддаєш артистові, який виступає в основному під "мінуса", а мені та моїм музикантам, які працюють цілком "вживу", підсовуєш лайно. Звідки така неповага?", - насварив Микола організаторку.

На вмовляння не скасовувати концерт, а обмежитися штрафними санкціями співак не пристав.

"Це ж буде позорисько, якого не було. Ти ж знаєш, що пишуть у блогах після кожного концерту: "Звукорежисер – лайно. Музиканти – лайно. Звук - лайно". Організатори заощаджують гроші. А крайніми виявляються артисти", - пояснив він своєму директорові.

Фото "Медіаняня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів