Гайтана на "Євробаченні" буде у вінку

20 березня 2012, 13:38

Скандал навколо участі Гайтани у "Євробаченні" трохи стих, і тепер всім стало цікаво, яким вбранням співачка здивує європейців. Наразі не відомо, яку сукню обере зірка. А ось голову темношкірої виконавиці прикрашатиме український віночок.

Про це повідомила PR-служба "Lavina Music".

Останнім часом у ЗМІ з'являються здогадки стосовно конкурсного вбрання Гайтани для "Євробачення-2012".

За даними прес-служби співачки, остаточно ухвалено лише аксесуар – національний вінок.


Гайтана вважає, що саме віночок має вразити європейців своєю самобутністю та красою.

"Для мене український віночок – це найпрекрасніший жіночний аксесуар, який несе в собі енергію та красу дивовижних квітів, відображає історію та культуру нашої країни, його округла форма символізує об’єднання, гармонію, благополуччя", - пояснює свій вибір співачка.

"Немає нічого прекраснішого, ніж процес плетіння живого вінка. Кожна квіточка несе в собі певну енергетику, силу, тепло. Я обожнюю, коли у вінку поєднано яскравий, буйний цвіт маку, благородність магнолій, тендітність орхідей, ніжність ромашок. Я обожнюю яскраві, темпераментні квіти, які надають кожному вінку свій характер та настрій", - розповідає Гайтана.

"На "Євробачення" я повезу із собою цілу колекцію вінків та квітів, які я щиро даруватиму від душі своїм новим європейським друзям. Я хочу наситити Світ посмішками, щирістю і натхненням, закликати до дружби та до вселенського кохання", - додає зірка.

Що ж до сукні, у якій Гайтана вийде на сцену "Євробачення" у Баку, то вона ще не обрана.

"Я знаю, що всі очікують від мене конкретних імен дизайнерів, подробиць кольорової гами. Але, поки що на ці питання у мене не готові відповіді. Можу сказати, що я буду співпрацювати суто з українськими митцями швейного мистецтва, адже вважаю їх надзвичайно талановитими", - каже виконавиця.

"Я хочу, щоб усі мої улюблені дизайнери запропонували свій оригінальний варіант сукні для "Євробачення", а потім моє серце обере найкращий, найгармонічніший варіант", - зазначає Гайтана.

Варто зазначити, що за прогнозами букмекерів, виступ Гайтани не підніметься вище 18-го місця.

Як повідомляє сайт News.mail.ru, букмекерські контори "William Hil" і "Ladbrokes" зробили перші прогнози щодо цьогорічного "Євробачення"

Фаворитом стала шведська співачка Loreen з піснею "Euphoria".

"Бурановские бабушки" з Росії посідають друге місце, а Гайтана – лише 18.

Нагадаємо, 18-го лютого Гайтана перемогла у нацвідборі на пісенний конкурс "Євробачення-2012", який пройде наприкінці травня в столиці Азербайджану Баку.

Фото Lavina Music

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів