Власова крутила роман з одруженим татком. ВІДЕО

26 березня 2012, 16:20

Співачці Євгенії Власовій постійно не щастить з чоловіками. Одного разу Жені довелося викрити брехню свого бойфренда на очах у його коханки.

Про це артистка розповіла в одному з телешоу.

За словами Власової, вона зустріла брехливого кавалера через 2 роки після короткочасного роману з репером Ларсоном.

"Зустріла я через два роки чоловіка, якого я сформувала у себе в голові, я начиталася розумних книжок. Таке притягнула, що хай Бог милує. Цей чоловік брехав, що він не одружений, потім я дізналася, що в нього є ще й коханка, в якої трирічний синочок", - розповідає Женя.


Аби викрити брехню, Власова влаштувала у своїй квартирі очну ставку цього чоловіка з його коханкою.

"Приїхав він перший. От сидить він, і ось дзвонить у двері вона. Він, звичайно ж, шокований. Але мене хвилювало головне питання: У вас був секс з Машею тоді, коли це було в нас з тобою?" – каже співачка.

Чоловік зізнався, що секс був одного разу, за що отримав міцного ляпаса від Власової.

"Почалися з'ясовування стосунків у мене в квартирі, що він грошей не дає на дитину, а у той самий час водить мене по ресторанах, купує мені якісь там речі. І я розумію, що це чергова мерзота, яка не піклується про свою дитину", - обурюється Євгенія.

Нагадаємо, після розлучення з продюсером "ВІА Гри" Дмитром Костюком, Власова жила 4 роки без сексу. Після чого Женю "взяв як фортецю" репер Ларсон, який нині є чоловіком Ірини Блохіної.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео прес-служби "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів