Кіт Медведєва став "зіркою" соцмереж

28 березня 2012, 13:01

У світові тренди соцмережі Twitter вийшов хештег кота президента Росії Дмитра Медведєва. У мікроблогах активно обговорюють чутки про втечу президентського вихованця на ім'я Дорофей.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на російську пресу.

Обговорювати Дорофея почали після того, як видання "Собеседник" 27-го березня написало про втечу кота породи Невська маскарадна.

За даними видання, Одинцовська поліція активно шукає Дорофея, а на стовпах на Рубльовському шосе розклеєні оголошення про зникнення тварини.


Втім, 28-го березня поліція спростувала інформацію про пошуки президентського кота, який нібито втік.

"Заяви про зникнення кота у нас немає, ми жодних тварин не шукаємо, це все "качка", жодних котів не зникало", - заявили в поліції, пише "Lenta.ru".

До того ж, сам президент Дмитро Медведєв заперечив факт зникнення свого кота у соцмережі Twitter.

"З приводу коте. З джерел, близьких до # Дорофея, стало відомо, що він нікуди не зникав. Усім спасибі за турботу!" – написав російський президент.

Цікаво, що хештег з прізвиськом тварини вийшов у світові тренди сервісу мікроблогів Twitter. Зранку 28-го березня хештег # Дорофей посідав в трендах перше місце.

До речі, кіт Дорофей живе у Медведєвих з 2004-го року. За деякими даними, торік Дорофей помер, проте підтвердження цієї інформації немає.

Принт-скрін з Twitter Медведєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів