Прокаєву поки в Лавру не призначили

29 березня 2012, 16:12

Колишня модель Влада Прокаєва, вона ж Литовченко, вона ж Кердіна спростовує інформацію про своє призначення до Лаври.

Про це ідеться в офіційному коментарі Прокаєвої, поширеному її фондом "Обдаровані діти – майбутнє України".

"Щодо інформації у ЗМІ, стосовно мого призначення на посаду заступника генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, повідомляю - на сьогодні ніяких офіційних призначень немає", - стверджує Влада Прокаєва.

Нагадаємо, у березні з‘явилася інформація про те, що Владу Прокаєву буцімто призначили заступником гендиректора Києво-Печерського історико-культурного заповідника. За чутками, на жінку покладалися зв'язки із громадськістю.


На жаль, коли ТаблоID звернувся до фонду Прокаєвої по коментар, там відповіли, що такою інформацію не володіють. Водночас у Лаврі зауважили, що Прокаєву нікуди не призначали, і допомагає вона заповіднику неофіційно.

Свою появу 23-го березня на засіданні Вченої, Науково-реставраційної та Науково- методичної ради заповідника, Прокаєва пояснила так:

"Останні майже п’ять років я веду активну громадську та меценатську діяльність, реалізуючи проекти Фонду "Обдаровані діти – майбутнє України"... Моя наукова та викладацька діяльність передбачає участь та виступи на науково-практичних конференціях, круглих столах та робочих засіданнях з культурно-освітніх та гуманітарних питань у тому числі і у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику".

Владу в Лавру офіційно не брали

Варто зазначити, що відреагувала Прокаєва та її фонд не лише на інформацію про призначення, а й на фоторяд до неї. Так, Владу, схоже, зачепило нагадування про те, що колись вона роздягалася для еротичної фотосесії у "Playboy".

У зв‘язку із цим жінка заявила, що і досі перебуває в чудовій фізичній формі.

"Підбір фотоматеріалу восьмирічної давнини для статті у Інтернет-виданні лише нагадав - я досі знаходжуся у прекрасній фізичній формі, підтверджуючи аксіому, що спосіб життя, відсутність шкідливих звичок є запорукою здоров'я, а також платформою для реалізації подальших життєвих планів", - наголосила Прокаєва.

До всього, у зверненні Прокаєвої, розповсюдженому її фондом, Влада зазначила, що працює над дисертацією.

"Наразі плідно працюю над дисертацією на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук на тему "Роль ЮНЕСКО у збереженні культурної спадщини України", являюсь заступником завідуючого кафедри ЮНЕСКО Дипломатичної академії при МЗС України та викладачем спецкурсу "Всесвітня спадщина ЮНЕСКО" - повідомила вона.

Окрім того, Прокаєва перелічила проекти, якими нині займається.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів