Поярков живе у 4-поверховому палаці

30 березня 2012, 13:00

Скандальний художник, помічник депутата Ігоря Гриніва Сергій Поярков живе у 4-поверховому будинку, має знайомих серед бандитів та купує одяг в Америці.

Про це пише "Gazeta.ua".

Тусовщик від мистецтва Сергій Поярков збудував собі майже палац з 5-ма мезонінами. У ньому 4 поверхи, 100-метрова тераса та 2-поверхова майстерня.

"Почав будувати його у 2005-му. Знайомі бандити казали: "Є тільки один прошарок населення, який нікого не боїться. Це - будівельники". Під час будівництва у цьому пересвідчився. Тоді ж відкрив, що моя дружина вміє лаятися матом. За 12 років спільного життя про це не знав", - розповідає художник.

"У будинку є двоповерхова майстерня на сто квадратів, зимовий сад і 100-метрова тераса. На першій башті обладнав свій кабінет - шість вікон виходять на всі боки. На другій зробив оглядовий майданчик. Там приємно пити чай чи каву і роздивлятися Київ… Ліфту не робив, піднімаємося сходами, щоб підтримувати себе в гарній формі", - ділиться Поярков.

Поярков має величезний будинок з 5-ма мезонінами

При цьому попри спроможність витратити купу грошей на будинок, художник економить на шопінгу.

"Одяг купую в Америці. Там наприкінці сезону всі брендові речі зносять в один магазин і продають майже за безцінь. Коштують вони 10-15 відсотків від попередньої вартості. Саме тому маємо з дружиною по десять шкіряних курток. Доньці Софійці якось купив там чобітки Cavalli за 40 доларів", - зізнається помічник депутата.

До речі, Поярков має двох дітей - 3-річну Софійку та 2-місячного Марка.

"Син народився на Різдво. Мали кілька варіантів імені, але Софійка порадила назвати його Марком. Як і всі маленькі діти, він схожий на диктатора Кім Чен Іра. Софійка в усьому копією маму. Прикладає до грудей усіх ляльок, а потім робить компреси з листя капусти, щоб груди не боліли", - розповідає художник.

Нагадаємо, на початку жовтня минулого року власник жовтого джипу "Toyota Land Cruiser" Поярков збив людину. Тоді помічник-консультант депутата від БЮТ Ігоря Гриніва стверджував, що рухався зі швидкістю 40 кілометрів на годину.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів