Бекхем показав малюкам напівголу тьотю

30 березня 2012, 17:45

Плакат із зображенням футболіста Девіда Бекхема обурив працівників дитячих закладів Британії.

Спортсмена сфотографували в футболці з короткими рукавами, так, що малюки могли розгледіти на його руці татуювання – напівоголену фігуру тьоті Вікторії Бекхем, яка стоїть у "провокаційній" позі, розсудили педагоги.

Про це пише "The Sun".

Бекхем хотів як краще й знявся для дітлахів

Скандальну промо-кампанію "Активні діти" організувала мережа супермаркетів "Sainsbury's". Постери з зображенням Девіда Бекхема з м’ячиками та скакалочками розійшлися 47 тисячам навчальних закладів країни.


"Ми – не ханжі. Ми просто вважаємо це недоречним. Татуювання представляє "Пош Спайс" у самій білизні та в провокаційній позі", - зазначила представниця одного з дитсадків у Стаффордширі Аніта Дікон.

Ось цей малюнок, на думку педагогів, не годиться бачити дошкільнятам

Свої вибачення щодо цього казусу вже приніс менеджер по роботі з клієнтами "Sainsbury's" Марк Джексон.

"Я розумію ваше розчарування, особливо через те, що ці плакати використовувалися в дошкільних закладах. Хочу запевнити, що ми не мали жодних намірів образити когось із наших клієнтів, і це була лише похибка наших маркетологів", - оголосив він та пообіцяв, що надалі компанія буде обачнішою.

Як відомо, дітлахів самого Девіда Бекхема не налякаєш не те, що мамою в спідньому, але й татом без неї. Спортсмен зізнався, що лише нещодавнопочав носити труси удома.

Нагадаємо, татуюваннями футболіст колись збирався прикрасити й свій пеніс.

Принтскрін з сайту "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів