Приходько обпалили голову

2 квітня 2012, 15:45

Співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно відновила стосунки з батьком своєї дитини, невдало відвідала салон краси. Дівчині зіпсували шкіру голови та волосся. Зате вона навчилася по-іншому ставитися до кавказької вдачі свого коханого.

Про інцидент із волоссям Настя розповіла у соцмережі Twitter.

"Я залишилася без волосся. Ні, воно-то є, але я не можу нічого з ним зробити. Ну чому беруть майстра, у якого руки з... Волосся залишилися, але що вийшло... От осел…" – поскаржилася Приходько у блозі.

Настя настільки не задоволена своєю нової зачіскою, що навіть сховала її під хусткою.


"Іду з чоловіком обідати в ресторан... В Хустці!! Це ужоzz. У мене вся голова в опіках, болить жах. У мене 2-го числа зйомки, буду в хустинці", - написала співачка.

До того ж Приходько не пішла на весілля свого друга через погану зачіску.

"Сьогодні весілля мого друга, В. Чірви, а я вдома з опіком голови (((зробила бл*дь зачіску! (((" – написала обурена Приходько.

Нагадаємо, Настя нещодавно помирилася зі своїм цивільним чоловіком Нуріком.

Як розповіла Приходько Каті Осадчій в ефірі телепрограми "Світське життя", вони з коханим вирішили будувати свій світ, не дослухаючись ні до кого.

Співачка також змирилася з тим, що Нурік часто ходить розважатися без неї у компанії футболіста Артема Мілевського.

"Він з Кавказу, у них так прийнято, що жінка не може сидіти за столом, де немає жодної жінки. І якщо їх там збирається 15 чоловік, він ніколи в житті мене з собою не візьме. І це продовжується донині. Він так само ходить зі своїми друзями. Я тут, чесне слово, зайва", - розповіла Настя.

"Я його просто дуже сильно люблю, нічого не може з собою вдіяти. Ну хочеш, ну іди гуляй", – зізналася Приходько.

"Я обрала іншу тактику. Я не лізу, я не питаю, я не цікавлюся. Хоче – сам розповість. До речі, набагато краще, ніж вмикати бензопилу…" – поділилася досвідом співачка.

Як відомо, Анастасія та Нурік Кухілаве мають спільну дочку, яка народилася 4-го квітня 2010-го року.

Фото з Twitter Приходько

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів