Рєзник судиться з екс-дружиною

3 квітня 2012, 14:03

Російський поет Ілля Рєзник вдруге розлучається з жінкою, з якою заочно вже розлучився. Процес затягнувся через розподіл майна.

Про це пише "Экспресс-газета".

2-го квітня відбулося перше слухання суду у справі про розлучення поета Іллі Рєзника з громадянкою Росії та США Мунірою Рєзник.

Колишня дружина маестро - узбецька танцівниця - намагається оскаржити заочне рішення суду про розірвання шлюбу від 31-го січня 2012-го року.


Цікаво, що відколи Рєзник розійшовся з Мунірою минуло вже понад 10 років. Жінка разом з сином Рєзника залишилася жити у США, і поет щомісяця висилає їм гроші.

У Москві Рєзник зустрів нову любов - Ірину Романову. І ось лише нещодавно він вирішив офіційно розлучитися з Мунірою.

Рєзник ніяк не може позбутися колишньої дружини

Колишній дружині послали усі документи і гроші для її приїзду в Росію, але жінка не приїхала. Тоді суд ухвалив заочне рішення про розлучення.

І ось зараз Муніра вимагає скасувати заочне розлучення, мотивуючи це тим, що вона про нього не знала.

Цього разу танцівниця сама подає на розлучення і вимагає розділити майно зі своїм екс-чоловіком.

Жінка відмовляється вірити в те, що маестро Рєзник має лише квартиру та машину, а елітний котедж на Рубльовці лише орендує.

До того ж, за словами адвоката поета, Муніра не має права отримати частину майна свого екс-чоловіка.

"Що стосується майна, то за російським законодавством: якщо подружжя не живе разом і не веде спільного господарства понад 10 років, жоден з них при розлученні не має права претендувати на майно іншого", - заявив адвокат Рєзника.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів