Семенович стане дружиною олігарха

3 квітня 2012, 16:21

Російська співачка Анна Семенович незабаром вийде заміж. Пишногруда екс-"Блестящая" стане дружиною російського олігарха.

Але ім'я майбутнього щасливця Аня ретельно приховує, пише "Life Showbiz".

На березі Середземного моря у Монако Семенович отримала пропозицію руки і серця від свого багатія.

Обранець співачки веде бізнес по всьому світу. Тому московська квартира 32-річної зірки постійно порожня, адже Аня мандрує разом з коханим.


"Я дуже рада за Ганну! Я хочу, щоб коханий розумів, з якою жінкою він знаходиться поруч. Головне, щоб вона була щаслива і завжди посміхалася!" – зазначила подружка Ані.

Вочевидь, бізнесмен не пожалів грошей на коштовно обручку. Засліплена діамантами Семенович одразу ж погодилася вийти заміж. Хоча співачка неодноразово наголошувала, що штамп у паспорті їй ні до чого.

Семенович незабаром стане дружиною багатія

"Я вийду заміж тільки за того, від кого захочу дитину! Я мрію стати мамою, але коли це відбудеться, не знаю", - місяць тому казала зірка "Playboy".

Ось нарешті Семенович обрала батька своїх майбутніх дітей, але весілля поки відкладається.

"Є речі, які стають більш важливими - це щось особисте, дороге тобі. І лише цьому хочеться присвячувати більше часу, зберігати своє щастя і примножувати. Зараз я хочу більше часу проводити з коханим, з ним я ніби на сьомому небі", - зізналася Анна.

Цікаво, як майбутній чоловік Семенович відреагував на її пристрасний поцілунок зі співаком Миколою Басковим.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів