Торі Спеллінг лікувала голову, а виявилась вагітна

4 квітня 2012, 10:15

Американська актриса Торі Спеллінг розповіла, яким шоком для них із чоловіком Діном МакДермоттом обернулася звістка про її четверту вагітність.

Потерпаючи від головного болю, 38-річна зірка звернулася до лікарів, не підозрюючи, що вже при надії.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Access Hollywood".

Торі з чоловіком заходилися робити четверту дитину, щойно народивши третю?

Виявляється, малюка Торі та Дін зачали майже зразу після третіх пологів. У цей час Спеллінг мучилася головним болем, і звернулася по допомогу.


"Ми дізналися цю новину разом. У мене були хронічні мігрені, і я була в приймальному покої, де мені надавали допомогу під час одного з нападів мігрені, коли я туди приїхала, вони (лікарі) сказали: "Перш ніж ми вас лікуватимемо, ви маєте попісяти в чашку". А я сказала: "О, не турбуйтеся, я не вагітна. Я лише місяць тому народила дитину", а вони сказали: "Вибачте, але в лікарні такі правила", - розповідає Торі.

"Отже я це зробила, а вони повернулися та сказали: "Ви вагітна!" А я їм: "Цього не може бути!", - пригадує вона.

Усі сумніви остаточно розвіялися, коли медики зробили Торі аналіз крові. Тоді ошелешене подружжя вирішило – певно, це доля.

"Ми з Діном там трохи посиділи в шоці, а тоді сказали: "Що ж, ми хотіли чотирьох… Це наше диво забажало прийти до нас, тож ми його приймемо", - поділилася Спеллінг.

Нагадаємо, про те, що в їхній родині з’явиться четверте "янголя", зірка "Району Беверлі-Хіллз" нещодавно оголосила на своєму сайті. Первісткові пари, Ліаму, зараз 5 рочків, старшій доньці Стеллі – 3, а манюній Хетті Маргарет – майже півроку.

Фото АР з сайту wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів