Х’ю Грант зав’язує з кіно

5 квітня 2012, 10:15

51-річний британський актор Х’ю Грант каже, що вже практично покинув зніматися.

Зірка "Ноттінг Хілл" називає пристрасть до акторства хворобою та жаліє людей, яким судилося зіграти лише морквину в рекламі.

Про це Грант говорив в інтерв’ю журналові "OK!", пише "Contact Music".

Грант майже зав'язав із кіно

"Я практично закінчив (зніматися)… Я не поведений на акторстві. Я працюю небагато, але мені подобаються деякі моменти. Люблю відчуття братерства з людьми, з якими працюю. Але саме стояння перед камерою, ні, цього я не люблю", - зізнався Х’ю.


Грант скаржиться, до нього часто звертаються за порадою друзі чи родичі, які хочуть стати акторами – а він від того губиться.

"Це та хвороба, яку підхоплюють деякі люди… Іноді вони неймовірно талановиті, а іноді геть не мають таланту, і я не знаю, що казати їм чи їхнім батькам", - поділився він.

"Найсумніша в світі річ – це дивитися на когось, хто до дожив до тридцяти чи сорока років і досі пнеться, щоб зіграти моркву в телерекламі. Є такі люди, вони просто мусять це зробити, вони настільки хворіють сценою", - додав Грант.

Оскільки акторство вже не забирає в Х’ю багато часу та сил, певно, він матиме змогу зосередитися на батьківських обов’язках та радощах. Як відомо, восени він став батьком донечки Табіти.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів