Ландіки подали в суд на Коршунову

5 квітня 2012, 17:19

Схоже, скандал через побиття депутатом Луганської міськради Романом Ландіком моделі Марїї Коршунової має продовження. Сім'я Ландіка подала судовий з вимогою повернути матеріальну компенсацію, яка була надана потерпілій.

Про це "УНІАН" повідомив адвокат Коршунової Ігор Зазимкін.

Адвокат не уточнив, від імені кого з боку родичів Ландіка було подано позов. Також правозахисник не знає, коли відбудеться розгляд позову і яка саме сума в ньому зазначена.

"Про те, що цивільний позов подано, я дізнався від Марії, вона мені говорила. Але всіх документів у цій справі я ще не одержав. Вона зараз перебуває за межами Луганська. Була домовленість, що як тільки прийдуть документи, вона мене повідомить. Поки що жодних повідомлень не було", - сказав він.


Від Коршунової хочуть повернення грошей

Також Зазимкін повідомив, що 24-го квітня відбудеться засідання Апеляційного суду у кримінальній справі Ландіка, якого судом першої інстанції було визнано винним у побитті 20-річної моделі Коршунової.

За інформацією газети "Сегодня", ініціатором звернення до суду з вимогою повернути матеріальну компенсацію у розмірі 320 тисяч гривень стала мати Ландіка. Саме цю суму дівчина начебто отримала за мирову угоду між ними.

Нагадаємо, 19-го січня Ландіка засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним строком на два роки та відпустили у залі суду.

Фото з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів