Жириновський хоче місце у Мавзолеї

11 квітня 2012, 16:12

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський запропонував зарезервувати місце у Мавзолеї собі та лідеру Комуністичної партії Росії Геннадію Зюганову.

Про це Жириновський заявив в рамках своєї ініціативи "Історичного примирення", повідомляє "РИА Новости".

Одіозний політик вже намилився на місце у Мавзолеї разом із Зюгановим.

"Я пропоную акт" Історичного примирення "підписати 12-го червня 2013 року і наповнити наше свято День Росії новим змістом, сьогодні він не діє. А якщо буде такий акт, коли ми, нарешті, всіх пробачимо, все відрегулюємо, давайте нагороди дамо комуністам", - заявив Жириновський 11-го квітня у Держдумі Росії.


"Я пропоную, щоб вони більше не хвилювалися, пообіцяти Геннадію Андрійовичу (Зюганову), що ми його покладемо в Мавзолей, поруч з Леніним ", - сказав Володимир Вольфович.

"Ми сердимо комуністів, що приберемо Мавзолей і Леніна. Ми залишимо Мавзолей і Леніна. І там буде друге місце для Зюганова. І заздалегідь написати на Мавзолеї:"Ленін-Зюганов". Можна прискорити - покласти 22-го квітня, в день народження Леніна. І мені залиште третє місце, я не заперечую ", - додав лідер ЛДПР.

Нагадаємо, Жириновський постійно привертає до себе увагу ексцентричними заявами. Він то назве Єльцина та Горбачова тупими, то Пугачову обізве повією.

До речі, 2 роки тому політик купив собі місце на кладовищі за 2 мільйони.

Фото з Twitter Жириновського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів