Онук Ступки: Я не зніматимусь в лайні

30 квітня 2012, 13:44

Онук славетного актора Богдана Ступки Дмитро пішов по слідах свого батька та діда. Хлопець наголошує, що не користується своїм прізвищем та не вважає себе мажором.

Про це Дмитро розповів "Дусі".

Онук Богдана Ступки – третій представник акторської династії. Він лише починає свою кар’єру, але не погоджується на перші-ліпші пропозиції.

"Ну я ж не буду зніматися в такому лайні конкретному, я ж раджуся з сім'єю. Наді мною тато, дідусь, мама теж колись була акторкою", - зазначає Дмитро.

Виявляється, мати хлопця мріяла, аби він став стоматологом. Але він пішов іншим шляхом.

"Тому, що коли я бачу кров, мені стає якось бридко. Та й копирсатися у чиємусь роті мені теж не дуже приємно, якщо чесно", - пояснює Діма.

"Просто я з самого дитинства в театрі, дивився усі вистави. І потім я ще вчився в Академії мистецтв на театральному факультеті, і так воно само собою затягнуло", - розповідає онук Ступки.

Що ж до того, чи переймається Дмитро порівняннями із дідом, він каже, що не дуже.

"Нехай порівнюють - ми з ним зовсім різні люди", - зауважує молодий актор.

До того ж, попри походження з відомої родини, Дмитро наголошує, що він не належить до так званих мажорів.

"Який із мене мажор, якщо в мене зарплатня п'ять тисяч гривень. Добре, якщо бувають зйомки, тоді хоч якось можна жити. Я вам скажу, навіть народний артист Богдан Михайлович Бенюк виживає за рахунок якихось халтур - просто щоб заробити, нагодувати сім'ю", - зазначає Димтро.

До слова, 25-річний онук Богдана Ступки підпрацьовує у театрі імені Івана Франка. А його найзначнішою роботою поки можна вважати лише фільм "Ми з майбутнього-2".

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів