Стрес завадив Брюні годувати дочку грудьми

2 травня 2012, 12:41

44-річна дружина поки ще французького президента Ніколя Саркозі Карла Брюні припинила годувати дочку грудьми. Причиною цього став сильний стрес, який Брюні пережила під час виборчої кампанії.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на журнал "Closer".

Як відомо, Ніколя Саркозі вийшов у другий тур виборів президента Франції. А його дружина Карла Брюні була шокована жорстокими звинуваченнями, якими закидали її чоловіка суперники.

Колишня супермодель за чотири роки подружнього життя так і не звикла до жорстокого світу політики. Вона часто плаче та зривається на близьких.


Брюні пережила сильний стрес під час президентських виборів

"Зараз у неї порушився навіть сон. Вона хотіла годувати Джулію до 8 місяців, але в результаті сильного стресу була змушена відлучити її від грудей вже зараз", - зазначають джерела.

Попри те, що Саркозі багато разів просив дружину припинити йому допомагати, вона все одно не може зупинитися.

"Я боюся за його здоров'я. Він зовсім не думає про себе. Його неймовірне почуття обов'язку не дозволяє йому забувати про роботу навіть вдома. Він зовсім себе не жаліє, і я боюся, що він раптово помре", - каже перша леді Франції.

Зрозуміти Саркозі можна - йому навряд чи хочеться в монастир. Місяць тому він пообіцяв, що в разі поразки швидше стане ченцем, ніж повернеться в політику.

Нагадаємо, спільна дочка Брюні та Саркозі народилася в жовтні минулого року.

Фото AP з сайту Wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів