"Підопічна Тимошенко" народила чотирьох

7 травня 2012, 13:41

Самка тигра-альбіноса Тигрюля, яку екс-прем'єр Юлія Тимошенко подарувала Ялтинському зоопарку "Казка", привела потомство.

Про це повідомив директор зоопарку Олег Зубков, пише сайт "Крым. Комментарии".

Вранці 6-го травня у клітці "підопічної Тимошенко" Тигрюлі співробітники Ялтинського зоопарку виявили чотирьох малюків. Тигриця народила трьох самців і одну самочку.

"Чотири малюки - це, звичайно, багато. Не один і не два, як зазвичай народжуються у тигрів. Для перших пологів - це більш ніж чудовий результат. Вони живі-здорові, все з ними гаразд. Це перший випадок народження білих тигрів в Україні за всю історію існування зоопарків. Історія білих бенгальських тигрів набула свого продовження. Тепер їх не два, а цілих шість в Україні!" - тішиться директор зоопарку.


Тигрюля Тимошенко народила 4-х альбіносів

Потомство Тигрюлі здорове. Найменший хлопчик важить 950 грамів, найбільший - 1300. Тигренят відселили від батьків. Нагадаємо, клітку найславетніша тигриця України ділить зі своїм нареченим з Франції Патрісом.

"Ми дуже переживаємо, що вона ще молода мама, недосвідчена. Вона їх облизала, обсушити, але ми дуже переживаємо, що в неї або молока забракне, або Патріс щось зробить, тому ми їх забрали і годуємо самі, кожні 2 години ", - розповідає Зубков.

За його словами, про вагітність Тигрюлі співробітники зоопарку знали, але інформацію тримали у таємниці:

"Ми знали, що вона вагітна, але пам'ятаючи минулу її помилкову вагітність, не стали розбурхувати громадськість і вирішили - поки не народить, не будемо повідомляти".

Імен у дитинчат Тигрюлі поки немає, а в зоопарку планують оголосити конкурс.

3 синочки і лапочка дочка

Нагадаємо, самка тигра-альбіноса була подарована Ялтинському зоопарку "Казка" Юлією Тимошенко. Хижака назвали Тигрюлею. На початку липня минулого року їй привезли нареченого з Франції Патріса.

Як повідомляється, спочатку стосунки у пари складалися не дуже добре.

"Вона до нього всією душею, а він їй трохи череп не прогриз - гарчить, б'ється, агресивно поводиться", - розповідав тоді директор зоопарку.

Після цього пару навіть розселили по різних вольєрах. Однак з часом стосунки налагодилися і на початку січня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Тигрюля чекає на двійню. Проте вагітність виявилася помилковою.

Фото з сайту "Крым. Комментарии"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів