Розинська не збирається вибачатися перед міліцією

7 травня 2012, 20:42

Телеведуча Наталія Розинська заявляє, що не збирається просити вибачення у представників міліції.

Про це йдеться в її заяві, щодо інциденту з Державтоінспекції у Києві, яку цитує "УНІАН".

Як відомо, Розинська запевняє, що її побили, погрожуючи пістолето, п‘ятеро чоловіків.


"Я щиро дякую директору Національної телекомпанії України Єгору Бенкендорфу за те, що він попіклувався за мене і поспішив вибачитися перед владою", - заявила телеведуча.

"Я хочу сказати, що вибачатися за мене може тільки мій батько, чоловік або старший брат. Я - не збираюся вибачатися перед бандитами у погонах", - додала вона.

Розинська також зазначила, що свідома того, що, швидше за все, після цієї заяви мене звільнять з телекомпанії.

"Тому мені вже не страшно. Я пережила те, що мене побили працівники міліції і наставляли мені пістолет до обличчя. Але і тепер, перед загрозою переслідувань і звільнення, я ніколи не вибачусь і не стану на коліна. Навіть під дулом пістолета я ні за яких обставин не буду вибачатися перед бандитами в погонах", - заявила обурена Розіта.

"Я не збираюся вибачатися перед бандитами у погонах"

Окрім того Розинська озвучила свою пафосну "принципову позицію": "…Краще померти, стоячи з високо піднятою головою, аніж все життя стояти на колінах".

"Якщо кожен українець, якого била міліція, чи завдали морального чи фізичного болю правоохоронні органи або вимагали хабарі, підніме голову і скаже вголос "досить" (а таких людей – мільйони), тоді нам не буде чого боятися у нашій власній країні", - підсумувала вона.

Як раніше писав ТаблоID, ДАІ зупинила Розинську нібито за порушення Правил дорожнього руху. Вона буцімто зупинилася під знаком "зупинка заборонена". Телеведуча, за її словами, пригальмувала біля квіткового магазину, побачила вивіску "зачинено" і поїхала далі. Але вже через кілька десятків метрів її зупинили працівники спецпідрозділу "Кобра".

Коли Розинська викликала міліцію, аби поскаржитися на свавілля силовиків, на неї склали чотири протоколи.

Наразі у ДАІ за фактом конфлікту з Розинською триває службове розслідування. За його результатами до справи може долучитися і прокуратура.

За словами речника Міністерства внутрішніх справ, може дійти і до кримінальної справи - "опір міліції". Максимальне покарання в такому разі - позбавлення волі до двох років.

Стоп-кадр з відео, поширеного у YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів